Pablo Software Solutions Forum Index Pablo Software Solutions

 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SSL connection

 
Post new topic   Reply to topic    Pablo Software Solutions Forum Index -> Quick 'n Easy Web Server
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Eric



Joined: 09 Nov 2011
Posts: 5
Location: Holland

PostPosted: Sun Nov 27, 2011 10:33 am    Post subject: SSL connection Reply with quote

Hi, I'm trying to get an SSL connection but every time I get a certificate error.
What am I doing wrong. I use the certificate wizard. Can someone help me.
Regards Eric
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Tue Nov 29, 2011 11:13 am    Post subject: Reply with quote

Perhaps the sofwtare does nit have the correct credentials?
Did you try to run it as Administrator?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Eric



Joined: 09 Nov 2011
Posts: 5
Location: Holland

PostPosted: Tue Nov 29, 2011 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

Hoi Admin,
Ik schrijf even in het Ned. want kan kan ik het beter vragen wat ik fout doe.
Ik maak een certificaat aan en noem hem 127.01.00.
Nu start ik mijn exploder op het type 127.01.00 dan zegt hij dat er een certifcaat fout aan Toen ben ik gaan zoeken op internet maar dan kan ik alleen vinden dat de sitenaam met het certificaat niet kloppen.
Wat doe ik nu fout hopelijk kan jij mij verder helpen.
Alvast bedankt.
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Wed Nov 30, 2011 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

Het certificaat dat door de software wordt aangemaakt is een test certificaat. Officiele certificaten worden alleen de gecertifcieerde bedrijven uitgeven en daar moet je voor betalen. Anders zou natuurlijk iedere website 'nep' certficaten kunnen gebruiken. Daarom geeft de browser een fout (als je de beveliging hoog hebt staan) maar als je deze negeert dan zal verder alles gewoon werken.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Eric



Joined: 09 Nov 2011
Posts: 5
Location: Holland

PostPosted: Fri Dec 02, 2011 12:18 am    Post subject: Reply with quote

Okee maar dan heb ik nog een vraagje kan ik de web server laten werken op poort 80 en poort 443.
of een Virtual directory op https en http maken. Dus de website gewwon op http en de administratie op https.
Ik lees het wel.
Grt Eric
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Fri Dec 02, 2011 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Nee, de server kan maar op één poort tegelijk werken
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Eric



Joined: 09 Nov 2011
Posts: 5
Location: Holland

PostPosted: Tue Dec 06, 2011 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

Bedankt voor je antwoord ga je daar nog een update van maken.
Misschien heb je ook nog een antwoord op het volgende de webserver draait perfect op poort 433 gegeven uit de database perfect maar posten heb ik problemen mee als ik een klein veld post gaat het goed maar als ik een brief wil posten dat werkt niet hij wil hem niet in de database zetten terwijl ik op poort 80 alles kan doen en alles in een oogwenk.
Ik hoop dat je een hint kan geven op deze vraag.

Grt Eric
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Tue Dec 06, 2011 8:03 pm    Post subject: Reply with quote

Nee, ik zou eigenlijk niet weten waarom dat niet werkt, het gaat namelijk over dezelfde verbinding, alleen de poort is anders.
Heb je het ook in andere browsers geprobeerd?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Eric



Joined: 09 Nov 2011
Posts: 5
Location: Holland

PostPosted: Thu Dec 08, 2011 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

Ja ik heb het in verschillende browsers geprobeerd maar het probleem is dat hij de gehele tekst gaat coderen en met een beetje tekst loopt hij vast.
Deze post hij dan niet in de database. Een tekst van 4 regeltjes gaat het nog maar net goed ( b.v. deze tekst zal hij niet posten ) terwijl op poort 80 doet hij het perfect. Kan ik ook aangeven welke input hij moet coderen. Bedankt alvast. Eric
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Sun Dec 11, 2011 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

Helaas kan ik hier weinig over zeggen zonder het exacte script te zien.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pablo Software Solutions Forum Index -> Quick 'n Easy Web Server All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group