Pablo Software Solutions Forum Index Pablo Software Solutions

 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

no images

 
Post new topic   Reply to topic    Pablo Software Solutions Forum Index -> Quick 'n Easy Web Server
View previous topic :: View next topic  
Author Message
snelle goofy



Joined: 08 Jan 2010
Posts: 1

PostPosted: Wed Oct 19, 2011 5:50 pm    Post subject: no images Reply with quote

Hello,
When i go to my url then i see my web page but i don't see the images.
I build the page with WB7
What do i wrong
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Wed Oct 19, 2011 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

Did you put the images in the correct folder?
Do the image have valid file names?
Did you read this?
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=3748
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pablo Software Solutions Forum Index -> Quick 'n Easy Web Server All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group