Pablo Software Solutions Forum Index Pablo Software Solutions

 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Strange chars on website

 
Post new topic   Reply to topic    Pablo Software Solutions Forum Index -> Quick 'n Easy Web Server
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jega



Joined: 20 Mar 2008
Posts: 3

PostPosted: Thu Mar 20, 2008 10:57 pm    Post subject: Strange chars on website Reply with quote

These chars is in top of my site, after change to QnE webserver




Any help ????
Back to top
View user's profile Send private message
admin
Site Admin


Joined: 13 Apr 2005
Posts: 1472

PostPosted: Fri Mar 21, 2008 8:27 am    Post subject: Reply with quote

There are no know problems with the server. How can we reproduce this behavior?

Maybe the character set of your webpage is not correct?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jega



Joined: 20 Mar 2008
Posts: 3

PostPosted: Fri Mar 21, 2008 2:05 pm    Post subject: Reply with quote

admin wrote:
There are no know problems with the server. How can we reproduce this behavior?

Maybe the character set of your webpage is not correct?


Worked a little around with the codepage. Now it works....

Tnx
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pablo Software Solutions Forum Index -> Quick 'n Easy Web Server All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group