where is not good?

Issues related to Quick 'n Easy Mail Server.
Post Reply
vladimir
Posts: 14
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:21 am

where is not good?

Post by vladimir » Thu Feb 09, 2006 9:27 pm

reinstaling...
1-using the wizard
2-restarting the server (stop and start)
logs:
------
The emails are recorded in folder - badmails
DNS ip address is correct - transcribe from 'network connection details'
<my networck settings they are for TCP/IP - automatically
Please for help !
Thanks
vladi
________
teen videos
Last edited by vladimir on Tue Feb 01, 2011 7:55 am, edited 3 times in total.
admin
Site Admin
Posts: 1470
Joined: Wed Apr 13, 2005 9:16 pm

Post by admin » Thu Feb 09, 2006 9:44 pm

DNS Lookup for 'veet.net' failed! means that there was no MX records found for this email address.
1. Is your DNS server correct?
2. Is it a valid email address?
3. Do other (external) email addresses work?
Use the test button to verify if the DNS is correct and try to enter a valid email address to see if you get any MX records back.
vladimir
Posts: 14
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:21 am

Post by vladimir » Sat Feb 11, 2006 10:51 am

Hi,
Thanks for fast answer...
1- Yes my DNS server is corrrect !
2- Yes I try with my valid eMail box (for s-ple: vladimir@myISP.com)
and I get back windows with masseges, BUT if I load for test my new eMail-address (for s-ple: vladimir@myDOMAIN.net) ->> nothing !!
3- If yhe Mail server recive massege I have one massege from
Antivirus Norton...
the messege is:
<<youremail mesage was unable to be sent because your mail server rejected the message:
553.5.5.4 host name(vladimir) is not match with your ip(64.XXX.230.89), maybe it's bogus.>>
But this massege is saved in folder BADMAIL - but in/for admin.

here is my log file: very big...

17:54:08.312 [464] <POP3> Server started on port 110.
17:54:08.312 [464] <SMTP> Server started on port 25.
444444444444444444444403:28:56.741 [556] <RELAY> Finished delivery of mail.

Thanks
vladi
________
medical marijuana states
Last edited by vladimir on Tue Feb 01, 2011 7:55 am, edited 2 times in total.
admin
Site Admin
Posts: 1470
Joined: Wed Apr 13, 2005 9:16 pm

Post by admin » Sat Feb 11, 2006 12:32 pm

Please disable the pop3 proxy of your anti viorus software, this will probably cause problems while sending emails from the server, because most antivirus proxies do not understand the difference between a mail server that's relaying mail and a normal SMTP client.
vladimir
Posts: 14
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:21 am

Post by vladimir » Sun Feb 12, 2006 4:09 am

This is normal Antivirus from Norton and I do not use proxy internet connection.
All proxy connection in my computer they are - OFF
For Antivirus from Norton he have option to control for checking
all output conection include eMails SMPT if I -turnOFF this I do not have this messeges.
I restart now my mail server with DNS MX record
I cleaned all logs and I sending this is the new logs:
-------------------------------------
I think... I have DNS problem!!!
If I install DNS server - Do is posible to jump this problem?

thanks
vladi
________
Yamaha YZ85
Last edited by vladimir on Tue Feb 01, 2011 7:55 am, edited 2 times in total.
admin
Site Admin
Posts: 1470
Joined: Wed Apr 13, 2005 9:16 pm

Post by admin » Sun Feb 12, 2006 9:18 am

No, you do not have to install a DNS server. You must the enter IP address of a valid/reliable DNS server (preferable the one you use for your normal email connection), which will return the correct email server for the specified email address.

Take a look at this standard utility that comes with Windows XP: nslookup
Maybe that will help you further: http://www.microsoft.com/resources/docu ... ookup.mspx
vladimir
Posts: 14
Joined: Mon Nov 21, 2005 4:21 am

Post by vladimir » Mon Feb 13, 2006 4:43 am

Hi,
Thanks for this faster Answer!
The my problem is:
PORT 25 BLOCKING from ISP
------------
If I installind DNS server and create sub domain name
Do you is posible to Jump this problem
Thanks
vladi
________
Lamborghini Lma002 Specifications
Last edited by vladimir on Thu Mar 10, 2011 5:44 am, edited 1 time in total.
admin
Site Admin
Posts: 1470
Joined: Wed Apr 13, 2005 9:16 pm

Post by admin » Wed Feb 15, 2006 8:55 am

A workaround for this problem is explained here:
http://www.pablosoftwaresolutions.com/f ... .php?t=780
Post Reply